aurahealing
Velkommen til mit univers
af harmoni og balance
   

 

Healing er en behandlingsform, hvor healeren tilfører kroppen energi. Denne energi løser op på de blokeringer som psyken eller kroppen har lagret. Healeren anvender den universelle energi i healingprocessen og arbejder med de forskellige lag i menneskets energifelt; vitalitet, følelser, tanker og sind. Healingen renser og afbalancerer kroppens energifelt, hvilket indirekte har en virkning på det fysiske helbred.   Healeren tilfører kroppen energi, ved at holde hænderne direkte på kroppen eller uden at røre. Ved specielle former for healing, for eksempel auraændring, overføres energien via fødderne. Healing er en enkel og blid behandlingsform til at genskabe kroppens naturlige tilstand af sundhed, harmoni og balance både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.
Healing bygger på, at kroppen og sindet konstant befinder sig i en dynamisk udviklingsproces. Når krop og sind er i ubalance indvirker det på vores hverdag. Vi bliver ofte stressede og bliver derfor i højere grad modtagelig for sygdomme. Healing har vist gode resultater ved smertetilstande samt hjerte- og kredsløbs forstyrrelser. Desuden vil healing afhjælpe negative tankevaner, følelsesmæssige blokeringer, negative selvfølelser m.v.   Som regel fremskynder healing helbredelses-processen, medmindre sygdommen allerede er kronisk eller livstruende. Formålet med healing er, at genoprette kontakt og samhørighed med sig selv og ens omverden. Healing kan medføre en forbedring af livskvaliteten, der gør at livet bliver meget lettere at leve.
Med aura menes et menneskes udstråling eller energifelt. Alle mennesker er født med en aura. Den medfødte aura består af 5 energi lag der tilsammen udgør vores personlighed, handlekraft, intuition med mere.    
En auraændring er en ændring af ens aura eller udstråling. Ved auraændringen fjernes æter-, astral- og det lavere mentale legeme og et nyt og langt mere beskyttende balance legeme tilføres. Den nye aura eller energitilførsel vil bringe ens indre og ydre verden i balance. En auraændring forener ens intuition og handlekraft.   En auraændring medfører at du bliver i stand til at løsrive dig fra eksisterende tanke-, leve- og handlemønstre samtidig med at du opnår en udvidelse af din bevidsthed.
Har du et dårligt helbred, mangler du livsmod, har du problemer med dit sind eller psyke, er du stresset eller ønsker du at bevare dit gode helbred; vil du med fordel kunne nyde godt at en auraændring. Børn der er født i tidsrummet 1987 til 1992, er alle født med en blanding af gammel og ny aura. Disse børn kan ofte have tendens ved at behage de voksne - skal de nu være søde eller uartige? Det betyder at de ikke udvikler sig i deres egen retning. Disse børn kan komme helt i balance ved en auraændring.   Børn der er født i årene 1992-1995, er født med en udstråling der indeholder meget af den nye personlige gennemslagskraft, men hvor beskyttelsen og evnen til at sætte grænser for sig selv og andre fuldstændig mangler. Disse børn har derfor svært ved at finde balancen i sig selv. Disse børn vil have usædvanligt godt af, at få lavet en auraændring eller -justering.
En auraændring medfører, at du kan slippe af med gamle og uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, følelsesmæssige ubalancer og fysiske blokeringer. Intuition og handlekraft forenes og du bliver bedre til at sætte grænser samt du får et bedre selvværd. Livsglæden bliver igen en fast del af livet.   Dog skal du være opmærksom på at du får intet foræret. Auraændringen afhjælper på mange områder; men du skal selv medvirke til at gøre arbejdet færdigt.

Uden vilje - ingen sejr.

Mit navn er Michael Mortensen og har i mange år være interesseret i det alternative som behandlingsform.
Jeg er uddannet healer og auraformidler hos Anni Sennov, Jeannette Lønquist og Anette Rasmussen.
  Michael Mortensen
Fugleparken 81
2690 Karlslunde
Telefon: 46 15 55 12
E-mail: michael@aurahealing.dk
Er du interesseret i at læse nærmere om for eksempel healing og auraændring, kan jeg anbefale følgende litteratur:    

Anni Kristoffersen ( nu: Sennov). Balance på alle planer.  ISBN 87-91330-00-9.

Eskild Tjalve. Befri tanken. ISBN 87-7466-406-9.

Steen Koefod & Steen Krarup. Sjælens univers. ISBN 87-11-16447-6.

Disse hjemmesider er et besøg værd, hvis du vil vide mere:

   
Kontakt
Michael Mortensen
Fugleparken 81
2690 Karlslunde
Telefon: 46 15 55 12
E-mail: michael@aurahealing.dk
   
© Michael Mortensen kontaktdetaljer